Medlemsbrev 1/2014-2015

Hej på er,

Det är igen dags för föreningens årsmöte, som hålls måndagen 22.9.2014 kl. 18.30 på Otava (Nylandsgatan 10, Helsingfors).  Vi blir bjudna på ”lätt tilltugg med vin”. Läromedelsredaktören Maggi Lindberg kommer kort att berätta om förlagsnyheter på Otava direkt efter årsmötet. Anmäl om ditt deltagande i årsmötet till föreningens ordförande Jan-Anders Salenius (Jan-Anders.Salenius@edu.hel.fi) senast den 15.9.

På årsmötet skall styrelsens förslag till nya stadgar behandlas. Du kan bekanta dig med dem här.

MAOLs höstdagar ordnas denna gång 3-4.10 i Seinäjoki. Det är endast de som är medlemmar i MAOL som kan delta, ni som är extra medlemmar, gå med i MAOL! Vi vill också påminna alla extra medlemmar om att betala medlemsavgiften. Om din medlemsavgift har varit obetald både för 2013 och 2014, utgår vi ifrån att du inte längre vill vara medlem.

SMF planerar två klubbkvällar för gymnasielärare; en i GeoGebra och en om e-läromedel.
GeoGebra-kvällen hålls den 9 oktober kl. 16.30-19.30 i Kyrkslätts gymnasium, adress Gesterbybågen 3. Anmäl er till Jan-Anders Salenius (Jan-Anders.Salenius@edu.hel.fi) senast den 30 september.
Kvällen om e-läromedel infaller troligtvis i april. Det kommer mera info efter hand.

Studentexamenskompendier kan fortfarande beställas via Jaffe Floman (jo.floman@gmail.com) men de kan också beställas via vår hemsida. Kompendierna i kemi och fysik uppdateras som bäst och torde vara klara till period 3.

Kom ihåg att uppdatera dina kontaktuppgifter ifall du flyttar eller byter arbetsplats. I framtiden skickas all information per e-post, som förstås också kan läsas på vår hemsida ;).

SIGMA-serien o kort matematik är så gott som klar. Kurserna 5 och 8 utkommer under hösten. Finns att köpa i bokhandeln.

Hälsningar,

styrelsen