Kaffeträffar i kemi, fysik och matematik våren 2021

Bästa medlem i SMF, 

Under våren kommer SMF att ordnar kaffeträffar på distans för sina medlemmar. Träffarna ordnas ämnesvis, och erbjuder fritt umgänge för ämneskolleger runtom landet. Inför varje träff planeras ett diskussionstema som passar både för grundskole- och gymnasielärare. I fall träffarna lockar planerar vi att fortsätta med ämnesträffar några gånger per läsår. 

Våra första kaffeträffar är:

Alla kaffeträffar använder samma Meet–kod ang-jvkt-rah.

Du behöver inte anmäla dej för kaffet, utan du kan delta fritt i alla de träffar som känns som dina egna och de du har tid med. Vi hoppas se många av er på alla kaffeträffarna.

Kemikaffe tisdagen den 20.4  kl 18!
Alla kemilärare är hjärtligt välkomna till en kemikaffeträff, med diskussionstemat: Bedömning av elevlaborationer. Träffen ordnas på meet kl 18.00- ca 19.00.

Fysikkaffe onsdagen 21.4. kl 18!
Alla fysiker se hit, välkommen på fysikkaffe, diskussionstemat för kaffet är rymden och ESERO Finland. Kaffet ordnas på meet kl 18.00- ca 19.00.

Matematikkaffe onsdagen 28.4. kl 18!
Alla med mycket eller lite matematik i sinnet välkomna på mattakaffeträff, diskussionen börjar runt par- och grupparbeten i matematikundervisningen, men vem vet var den slutet. Kaffet ordnas på meet kl 18.00- ca 19.00 tills vi känner oss färdiga.

Vi ses på distanskaffe! Eget kaffe/te lönar sig att ha med sig tillräckligt.Hälsningar, SMF:s styrelse